Lesena okna in prihranek

Zakaj je vredno investirati v nova okna za vaš dom?

Investicija v nova okna se povrne, v obliki prihrankov pri energiji, prav tako pa še v nekaj drugih oblikah. V tokratnjem prispevku vam naštevamo nekaj razlogov, zakaj je resnično vredno investirati v nova okna za vaš dom.

Nova okna pomenijo prihranek denarja in energije

Moderna lesena okna so znatno bolj energijsko učinkovita. Kadar so montirana ustrezno, ohranjajo poleti vaš dom hladen ter topel pozimi. Takšna energetska učinkovitost pripomore vsaj 15% k prihrankom pri ogrevanju. Ne pozabimo, da smo s tem tudi bolj okolju prijazni in ekološki.

 

Lesena okna in prihranek

 

Zmanjšanje vdora hrupa

Stara in izrabljena okna lahko prepuščajo veliko hrupa v notranjost vašega doma. Namesto investicije v naprave, s katero bi poskusili zadušiti zunanje zvoke, investirajte raje v svoj dom z menjavo oken za bolj kakovostna. Prava izbira so okna z zvočno izolacijskim steklom, ki bo omejilo prenos zvoka prometa ali laježa sosedovega psa od zunaj.

 

Lesena okna in prihranek

 

Višja vrednost doma

Tudi če nameravate v prihodnosti dom prodati, vam to zvišuje vrednost v kupčevih očeh. Menjava starih oken z novimi učinkovitimi je investicija, ki doprinese vsakemu domu. Je preverjen in preizkušen način za povečanje vrednosti vašega doma. Menjava oken lahko preračunano povrne tudi več kot 78 % stroškov, v primeru prodaje doma (vir: National Association of Realtors).

 

Lesena okna in prihranek

 

Lepši izgled

Nova okna zagotovo spremenijo izgled vašega doma in izboljšajo njegov celosten izgled. Moderna okna dajejo vtis svežine in sloga, klasična pa domačnosti in tradicije. Z menjavo ne pridobite le prihranka na energiji in stroških ogrevanja, temveč pridobite tudi z lastno izbiro barv, sloga in materialov, preko katerih boste na domu pustili pečat.

 

Lesena okna in prihranek

 

Boljša varnost

Varnost vas in vašega doma se preko menjave oken z ustrezno izbirko oken znatno izboljša. Kaljeno steklo se ob udarci ali poškodbi razdrobi na drobne delce, ki zmanjšujejo možnost poškodb. Podobno prevlečeno steklo, pri katerem plast polimera zadrži steklo skupaj v primeru preloma, kar tudi oteži vstop vlomilcem.

 

Za nadaljnje nasvete in ponudbo kontaktirajte našo prijazno in strokovno ekipo. Zagotavljamo vam:

  • doživljenjsko stabilnost izdelka,
  • režno prezračevanje in možnost dodatne protivlomne zaščite,
  • v troslojno izolacijsko steklo je standardno vgrajen termodistančnik,
  • vsi leseni okenski sistemi imajo standardno vgrajen okenski in krilni odkapnik ter prekrivno steklitveno letev,
  • širok izbor stavbnega pohištva s poudarkom na energetsko varčnih sistemih,
  • široka paleta standardnih barv oken, senčil in dodatkov,
  • vrhunski servis (izmere, svetovanje, končna vgradnja) opravlja naš kader z dolgoletnimi izkušnjami,
  • dolga garancijska doba in servisiranje tudi po preteku garancije,
  • izdelki so izdelani z ljubeznijo do naravnih materialov v človeku prijaznem delovnem procesu in nimajo negativnih vplivov na okolje.

 

Kontaktirajte nas za nasvet in ponudbo >>

 

 

 

 

Navdih za članek smo našli tukaj.

Komentarji za to objavo so zaprti.