Sofinanciranje evropske unije

Javni poziv za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih (JPTT2020-COVID19)

Naziv operacije: Digitalizacija prodajne poti in promocijskih gradiv za promocijo na tujih trgih

Čas izvajanja: 04.09.2020 – 22.10.2020

Glavni namen/cilj operacije: Podjetje bo z izvedenim projektom, (ki vključuje aktivnost C), pridobilo konfigurator izdelkov, ki bo omogočil potencialnim tujim kupcem, da si po lastnih zamisli sestavijo izdelek, kar bo pripomoglo k hitrejši obdelavi naročil, večji prodaji in povečanju konkurenčnosti.

Finančna podpora (višina subvencije) znaša: 9.999,00 EUR.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«.

Povezava na spletno stran EKP v Sloveniji: www.eu-skladi.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


SOFINANCIRANJE OPERACIJE : UNIKATNO OBLIKOVANA VHODNA VRATA IZ MASIVNEGA LESA FUTURA

www.eu-skladi.si

Nasveti, kako očistiti okna pred zimo

Umazana okna znatno omejijo količino sončne svetlobe, ki v kratkih zimskih dneh zapolni prostor. Pomanjkanje naravne svetlobe pa negativno vpliva

Ne glede na to, ali živite v petem nadstropju ali v samostojni hiši, vam ni treba preživeti niti minute več, da bi gledali zamazana okna. Za vas smo našli 3 načine, kako lahko poskrbite, da bodo vaša okna pred zimo bleščeča tako od znotraj kot tudi od zunaj.

Beri naprej