Če so lesena okna, naj bodo lesena tudi vhodna vrata

Kako lahko poskrbite za res celosten izgled vašega doma? Tako, da povezujete izgled preko rdečih niti. Za zunanji izgled in občutek doma največ naredijo okna in vrata. Lepo jih lahko zaokrožite z izbiro materiala, kot tudi barve.

Za izdelavo vaših novih vhodnih vrat uporabljamo samo najboljši les. Izbirate lahko med smrekovim in macesnovim lesom. Lesena vhodna vrata vam tako izdelamo iz kakovostnega lameliranega lesa smreke ali macesna. Izbira teh dveh vrst lesa seveda ni naključna. Odločili za uporabo avtohtonega in izjemno obstojnega lesa, ki ni le lep na pogled, temveč je tudi izjemno kompakten in s svojo strukturo izdelkom zagotavlja dolgoživost. Z lesom smreke ali macesna tako dosegamo optimalno stabilnost in konstrukcijsko trdnost našega stavbnega pohištva, torej vhodnih vrat in oken. Mnoge naše stranke prepriča tudi široka izbira lesenih vhodnih vrat, ki jim jo nudimo. Tako vam ponujamo več klasičnih oblik vrat, z izoliranimi polnili iz vezanega lesa ter toplotnoizolacijskimi stekli in več modernejših oblik vrat, z izolirano sredico in kovinskimi ojačitvami.

Tukaj si lahko pogledate modele lesenih vhodnih vrat.

Nudimo vam tudi izdelavo stilskih lesenih vhodnih vrat povsem po vaši meri, s čimer bodo vrata unikatna in zares samo vaša. Svetujemo vam tudi za okna in skupaj lahko zaokrožimo izgled vašega doma.

Komentarji za to objavo so zaprti.