Fiksna okna in zasteklitev za moderen dom

Stalna okna bodo opazno popestrila bivalne prostore in jih optično odprla. Fiksna okna so modeli oken, ki ne vključujejo nobenih kril ali delov okna.

Fiksno okno lahko imenujemo tudi slikovno okno ali arhitekturno okno in je zasnovano za oblikovanje določene pokrajine na prostem. Fiksna okna so lahko v kateri koli obliki in velikosti ter so energetsko najučinkovitejša vrsta oken na voljo.

Stalna okna ponujajo tudi najbolj naravno svetlobo v vašem domu. To vam ne bo samo preprečilo, da bi čez dan prižgali luči in prihranilo denar, ampak tudi naravna svetloba vpliva na vaše razpoloženje. Revija “Psychology Today” pravi, da vam naravna svetloba izboljša razpoloženje in postanete bolj produktivni in veseli skozi ves dan. Kdo noče biti bolj motiviran in dobrovoljen?

Stalna okna dobro izgledajo v katerem koli domu, najpogosteje pa se uporabljajo v dnevnih sobah, jedilnicah, družinskih sobah, igralnicahin kleteh.

Koristi fiksnih oken

Zdaj ostaja še eno praktično vprašanje: kako lahko pritrjena okna koristijo vašemu domu. V nadaljevanju bomo preučili vse njihove prednosti.

Različne možnosti oblikovanja
Načrtov za fiksno okno je neomejeno. Na voljo so v več oblikah in velikostih in resnično lahko naredite dizajn, ki ustreza vašim potrebam.

Ekonomičnost
Stalna okna so cenovno ugodnejša, kot bi pričakovali. Ker ne ponujajo gibljivih delov, so bistveno cenejši od njihovih izvedljivih različic v enakih dimenzijah.

Povezanost z naravo
Stalna okna so kot nalašč za posameznike, ki trpijo zaradi alergij ali invalidnosti, ki jim preprečujejo odhod na prosto.

Nizki stroški vzdrževanja
Zaradi svoje neoperabilne narave je tudi fiksna okna neverjetno enostavno čistiti in vzdrževati. Ne zbirajo veliko prahu ali zberejo veliko prstnih odtisov, poleg tega je manj delov za popravilo, če se kaj zlomi.

Neprekinjeni pogledi
Uživajte v lepoti na prostem iz udobja svojega doma z večjimi fiksnimi okni od tal do stropa ali vključite okna večje oblike nad drugimi vrstami oken, da dodate oblikovanju in dimenziji.

Naravna svetloba
Če imate radi naravno svetlobo, ki sveti skozi vaša okna, so fiksna okna odlična rešitev, da v notranjost vašega doma povabite veliko naravne svetlobe.

Sončna toplota
Poleg vstopa naravne svetlobe v vaš dom tudi fiksna okna omogočajo sončno sevanje, da pozimi naravno ogreva vaš dom. To zmanjša vaše račune za energijo in vam pomaga, da boste lažje živeli vse leto.

Boljša varnost
V zaprta okna je zelo težko vdreti. Če vsiljivec ne razbije stekla in lastnika stanovanja ne opozori, da vdira, verjetno ne bo prodrl skozi fiksno okno.

Kaj mislite, so fiksne zasteklitve prava popestritev za vaš dom?

Komentarji za to objavo so zaprti.