Iščete dobro priporočilo za lesena okna?

Včasih se je med toliko ponudniki res težko odločiti in mnogokrat šteje mnenje prijatelja, sodelavca ali družinskega člana, ki ima nedavno izkušnjo z nakupom, montažo, svetovanjem glede nakupa lesenih oken.

Razmislili smo, kako naj vam predstavimo pozitivno sodelovanje z našimi kupci in res vam želimo predstaviti nekaj naših nasvetov.

Izbirajte med ponudniki z ustreznimi certifikati in izkušnjami

V kolikor zasledujete to miselnost, vam mora izbrani ponudnik pred odločitvijo izkazati, zakaj je vreden zaupanja. Izrazit znak kakovosti so priporočila ter seveda tudi certifikati.

Moder znak SQ

Smo prejemnik modrega znaka SQ, ki ga pridobi podjetje, za blago in storitev, ki ustreza predpisanim nacionalnim standardom, se ponaša s tradicijo in je v skladu z evropskimi smernicami in zahtevami.

Zlat znak SQ

Seveda smo tudi prejemnik zlatega znaka SQ, ki ga pridobi podjetje, ki izpolnjuje vse predpisane pogoje za modri znak in ima mednarodni certifikat o preizkusu kakovosti in poslovne odličnosti.

Predračun za lesena okna – gledate zgolj ceno ali še kaj več?

Prava okna iz lesa so lepa, vendar ni skrivnost, da so bistveno dražja od oken iz umetnih materialov. Pri izbiri lesa nad umetnim materialom lahko pričakujete od 30% do 50% višjo ceno na leseno okno. Toda zakaj so okna iz lesa toliko dražja?

Uporabljajo omejene naravne vire, ki jih je treba nabirati in prevažati. Manj podjetij ponuja okna iz pravega lesa zaradi stroškov in vzdrževalnih zahtev. Pri nas se trudimo in imamo standard, da uporabljamo le najboljši les.

Nizkocenovna, nekakovostna lesena okna niso dobra, niti dolgoročna naložba. Energijsko učinkovita, vzdržljiva lesena okna z nizkim vzdrževanjem vam bodo prihranila energijo, povečala raven udobja in zmanjšala zunanji hrup v vašem domu. Na voljo smo vam za pogovor, nasvet in tudi ponudbo, kontaktirajte nas!

Komentarji za to objavo so zaprti.