Kakovost naših lesenih oken sloni na izkušnjah in tradiciji že od leta 1895

Podjetje Šemrl ima preko 125-letno tradicijo, korenine segajo v leto 1895. Družinska tradicija se nadaljuje preko štirih rodov do danes, ko smo postali prepoznaven proizvajalec stavbnega pohištva doma in na širšem območju EU. Od samega začetka smo usmerjeni v izdelavo kakovostnih izdelkov za najzahtevnejše kupce, izdelujemo lesena okna in vrata z ljubeznijo do naravnih materialov.

Kakovost

Kakovost nam je na prvem mestu. Okna so izdelana iz kakovostnih lepljencev smreke ali sibirskega macesna.

Strokovnost

Pomembne so seveda tudi strokovne in tehnične specifikacije, za katere strokovno skrbimo v podjetu. 4-sistemska zaščita oknom zagotavlja optimalno površinsko zaščito in dolgo življenjskodobo izdelka. Pri izdelavi je les konstrukcijsko in globinsko zaščiten, kar preprečuje vdor zunanje vlage. To omogoča dolgotrajnost vašim oknom.

Prezračevanje in varnost

Da boste v vašem domu lahko zadihali, je pomembno tudi prezračevanje. Okensko okovje z vgrajeno osnovno varnostjo omogoča režno prezračevanje in dodatno tudi možnost dodatne protivlomne zaščite za vaše varno počutje doma.

Širok izbor standardnih barv oken, senčil in dodatkov ter vrhunski servis

Želimo si, da boste lahko živeli v domu po svojem okusu, zato vam v podjetju Šemrl nudimo širok izbor stavbnega pohištva s poudarkom na energetsko varčnih sistemih. Na voljo vam je široka paleta standardnih barv oken, senčil in dodatkov, nismo pa pozabili niti na vrhunski servis (izmere, svetovanje, končna vgradnja), kateraga opravlja naš kader z dolgoletnimi izkušnjami.

Garancija

Dolga garancijska doba in servisiranje vam je na voljo tudi po preteku garancije.

Če ste v nakupu lesenih oken, se bomo z vami z veseljem pogovorili o vaših željah, vam svetovali in pripravili ponudbo. Po dogovoru vas bomo obiskali na domu, kjer bomo skupaj poiskali najboljše rešitve, opravili izmere ter pregledali, kaj še je potrebno pripraviti pred samo vgradnjo. Določili bomo rok izdelave, dostave in montaže. Kontaktirajte nas.

Komentarji za to objavo so zaprti.