Kdo smo


Turistična agencija Enz.zo | Nepozabna eksotična potovanja

Turistična agencija Enz.zo, mnogi ji pravijo kar »Enzo« agencija, je bila ustanovljena leta 1993. Mlada in zagnana ekipa je z veliko željo za ugoditev vseh želja strank poskrbela, da je danes turistična agencija Enz.zo v Sloveniji že dobro uveljavljena. Ker je ime Enz.zo nekoliko nenavadno, nas večina pozna kar pod krajšim imenom »Enzo« agencija. V naši ponudbi so zajeta številna eksotična potovanja – individualna, potovanja za dva in skupinska potovanja. Pod potovanja za dva spadajo tudi poročna potovanja, ki postajajo vedno bolj priljubljena. Če želite, da bo poročno potovanje popolno in nepozabno, je pravi naslov za organizacijo poročnega potovanja Gallusovo nabrežje 19 v Ljubljani, kjer se nahaja turistična agencija Enz.zo s svojo poslovalnico.

 

Turistična agencija Enz.zo | Eksotična potovanja po petih celinah

Turistična agencija Enz.zo oziroma krajše kar »Enzo« agencija svojim strankam že slabih dvajset let nudi eksotične počitnice po skoraj celotnem svetu. Na eksotična potovanja smo do danes peljali že več kot 12.000 zadovoljnih potnikov, ki so bili nad potovanji izredno navdušeni. To je popolnoma razumljivo, saj bogati aranžmaji, dobro pripravljena organizacija ter prijazni vodniki turistične agencije Enz.zo vedno poskrbijo, da so eksotična potovanja izkušnja, ki potnikom za vedno ostane v lepem spominu. Turistična agencija Enz.zo vas lahko popelje na kar pet celin. Eksotična potovanja za dva so izjemna priložnost, da dobro spoznate tuje dežele, kulture in običaje, ter si ogledate vse kulturne in zgodovinske znamenitosti. Dovolite, da za organizacijo potovanja poskrbi turistična agencija, vi pa medtem brezskrbno pripravite kovčke. Turistična agencija Enz.zo – lahko nam rečete kar »Enzo« agencija.

 

Poročno potovanje | Potovanja za dva, ki jih ne boste nikoli pozabili

Se pripravljate na poročno potovanje, pa še ne veste točno, kam in s katero turistično agencijo bi odpotovali? Turistična agencija Enz.zo vam nudi nepozabna eksotična potovanja za dva v daljne dežele, seveda pa se lahko odločite tudi za bližnje destinacije. »Enzo« agencija, kot ji mnogi pravijo, poskrbi tudi za samo organizacijo porok v tujini. Vsi tisti, ki se želite poročiti v oddaljeni deželi, nam željo čim prej sporočite. Potrudili se bomo, da bo poročno potovanje točno takšno, kakršnega ste si želeli. Sestavili bomo zanimiv program, rezervirali bomo hotele, poskrbeli za vodnike, zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini ter za vas opravili tudi nakup letalskih kart. Turistična agencija Enz.zo – potovanja za dva, o kakršnih ste do zdaj le sanjali.