les

Les je v domu so spet moderen, izberite tudi lesena okna

Izbira oken in okenskih okvirjev je ena izmed večjih odločitev pri gradnji ali obnovi doma. Več idej imamo ponavadi za opremljanje notranjosti, kamor pa se ponovno vrača les. Pa vendar, pri trendu vračanja lesa v dom, lahko pričnete že pri izbiri lesenih oken.

Lesena okna in vrata domu dodajo tudi trajnost in vrednost

Izbira oken in vrat je visoko na seznamu opravil za mnoge lastnike nepremičnin. Ne glede na to, ali si za vedno izboljšujejo svoj dom, dodajajo prizidek ali želijo povečati vrednost nepremičnine, preden jo dajo na trg. Les je naraven in trajnosten material. Poleg tega, da nudi boljšo varnost in naredi vaš dom udobnejši in energetsko učinkovitejši. Nova okna in vrata takoj dajo vašemu domu popolnoma nov videz.

Z dobro montažo oken zagotovimo pričakovano toplotno in zvočno izolacijo, zaščito pred zunajimi vplivi (dež, veter) in dolgotrajno delovanje stavbnega pohištva.

alu-les okna šemrl

Časi omejenih možnosti, kot so osnovna bela PVC okna, so že davno minili. Danes je na voljo tako široka paleta barv, zaključkov in materialov, med katerimi lahko izbirate, da je težko vedeti, kje začeti. Namestitev nadomestnih vrat in oken je lahko pomembna finančna naložba, zato morate biti prepričani, da bodo dopolnjevala vašo lastnino in tudi, da ne bodo hitro zastarela. Da bi vam pomagali pri odločanju, smo v preteklih člankih že zaokrožili najboljše trende pri oknih in vratih.

Le pravi les je les in tako tudi ostane

Okna in vrata iz pravega lesa ponujajo brezčasen videz, hkrati pa so v trendu za leto 2022. Pravi les ni le videti razkošno ali moderno v čistih linijah in naravnih tonih, ampak ponuja tudi odlično raven izolacije in toplote. In z malo rednega vzdrževanja bodo lesena okna in vrata zdržala desetletja. Naša napoved: ne glede na to, za kateri les se odločite, se zdi, da se bo trend lesenih oken in vrat nadaljeval in odločitve ne boste obžalovali.

Navdih.

Komentarji za to objavo so zaprti.