Lesena okna: vrnitev k trajnosti s slogom

Kot eden najstarejših gradbenih materialov les oknom zagotavlja neprimerljivo lepoto in je obnovljiv vir. Širina lesnih vrst, nanosov in zaključkov ponuja neprekosljivo eleganco, toplino in prostor za prilagajanje. Lesena okna ponujajo tudi dobro izolacijo in prihranek energije.

Ne glede na to, ali za svojo gradnjo izberete minimalistično brezo ali značilen oreh, bomo v tesnem sodelovanju z vami oblikovali in izdelali čudovita lesena okna po meri za vaš projekt.

Lesena okna v zgodovinskih stavbah in najmodernejših domovih

Lesena okna so priljubljena v zgodovinskih stavbah, ki so na seznamu, pa tudi v soseskah z gradbenimi predpisi, ki zahtevajo zgodovinski videz.

Les kot material ponuja tudi fleksibilnost, da lahko sprejme široko paleto barv, madežev in zaključkov. Les je sicer v višjem cenovnem razredu v primerjavi z drugimi materiali, kar je posledica dveh glavnih stvari; same surovine in tehnologije postopkov. Prednostno se uporablja le visokokakovosten les, kot sta hrast in smreka.

Dopolnite tudi sodoben projekt z visokokakovostnim lesom in mu dajte edinstven videz, ki bo cenjen še desetletja.

Trajnost lesa in lesenih oken

Lesena okna imajo najdaljšo pričakovano življenjsko dobo od vseh okenskih izdelkov, če so ustrezno negovana.

Trajni izdelki so bolj trajnostni, ker jih je treba zamenjati manj pogosto, kar pomeni, da je dolgoročno potrebno manj časa, sredstev in energije.

Trajnostni les je prav tako popolnoma obnovljiv in ko je posajeno novo drevo, ga lahko poberemo v 25 do 80 letih.

Komentarji za to objavo so zaprti.