Hitra, zanesljiva in storkovna montaža lesenih oken. Z dobro montažo oken zagotovimo pričakovano toplotno in zvočno izolacijo, zaščito pred zunajimi vplivi (dež, veter) in dolgotrajno delovanje stavbnega pohištva. Montaža se razlikuje glede na situacijo na objektu (novogradnja / obnova).

montaža oken

Les je dar narave, ki je prijazen okolju in v vašem domu ustvarja toplino in domačnost. Sledimo najnovejšim trendom in iščemo nove rešitve, kako izdelati kvalitetno energetsko varčno stavbno pohištvo z dolgo življenjsko dobo in minimalnim vzdrževanjem. Prizadevamo si za novo, trajno kvaliteto bivanja.

Strokovna montaža lesenih oken

Strokovna montaža kvalitetnih izdelkov je predpogoj za funkcionalnost izdelka in kvaliteten spoj okna z zidno konstrukcijo. Naš program obsega izdelavo vseh vrst fasadnega pohištva (okna, vrata, polkna …) različnih oblik in dimenzij. Poleg svetovanja, meritev in izdelave po meri vam nudimo tudi kakovostne storitve montaže in servisa.

Klasična montaža oken

Montaža oken se izvede s kvalitetnimi PU penami in fiksiranjem elementov z vijaki. Možna je tudi montaža v predhodno vgrajene slepe okvirje z notranjimi zaključnimi letvami.