Roletne sisteme lahko popolnoma avtomatiziramo z motornimi pogoni in avtomatsko časovno regulacijo. Glede na tip vgradnje (menjava, novogradnja) nudimo različne roletne sisteme. 

okenske rolete

rolete

rolete_12_03

Izbirate lahko med PVC ali ALU lamelami, zaključnimi letvami, vodili in omaricami v različnih barvnih odtenkih:

barve rolet in vodil


1. Nadokenski klasik sistem je primeren za menjavo oken z roletami, kjer je omarica na istem mestu kot predhodna roleta, omarica je dobro toplotno izolirana. Servisni pokrov je na notranji strani (v prostoru) – PVC ali ALU lamele.

2. Nadokenski plus sistem (s komarnikom) je primeren za menjavo oken z roleto in komarnikom. Omarica je dobro toplotno izolirana, servisni pokrov je lahko s strani ali spodaj, kar omogoča zaključek pokrova v prostoru z mavčno ploščo. Možnost integriranega komarnika, ki teče na notranji strani med roleto in oknom – PVC ali ALU lamele.

3. Predokenski podometni sistem je primeren za novogradnje, kjer je omarica na zunanji strani okna skrita v izolirani fasadi. Možnost integriranega komarnika. Servisni pokrov omarice je iz ekstrudiranega aluminija z 20° odprtim kotom – PVC ali ALU sistem.

4. Predokenski vidni sistem je primeren za novogradnje ali adaptacije. Možnost integriranega komarnika in možnost montaže na dodatni moral nad oknom. 45° vidna omarica – PVC ali ALU sistem.

5. Predokenski vidni polkrožni sistem je primeren za novogradnje ali adaptacije. Možnost integriranega komarnika in možnost montaže na dodatni moral nad oknom. Polkrožna vidna omarica – PVC ali ALU sistem.

1. Nadokenski klasik sistem
Nadokenski klasik sistem rolet
2. Nadokenski plus sistem

rolete s komarniki

3. Predokenski podometni sistem

rolete_model_3

4. Predokenski vidni sistem

rolete_model_4

5. Predokenski vidni polkrožni sistem

rolete_model_5