Lesena vhodna vrata Šemrl se odlikujejo po svoji stabilnosti in varnosti, kar pomeni, da je notranjost vašega doma in vsi, ki v njem prebivate, zanesljivo zavarovano pred morebitnimi vsiljivci. Vrata vam bodo zaradi omenjenih lastnosti služila dolgo, od vas pa ob tem dejstvu ne bodo terjala napornega vzdrževanja ali posebne nege.

Les je eden izmed največjih naravnih darov, ki so nam dani, zato ga je potrebno čuvati in spoštovati. Tega se pri Šemrlovih zavedamo, zato do tega naravnega materiala gojimo še posebno spoštljivost, s svojimi izdelki pa vselej skušamo pokazati, zakaj in kako močno ga cenimo. Les in izdelava lesenih izdelkov je tudi okolju prijazna proizvodnja, z minimalnimi obremenitvami na naše naravno okolje.

Zakaj izbrati lesena vhodna vrata Šemrl?

Pri Šemrlovih za izdelavo vaših novih vhodnih vrat uporabljamo samo najboljši les. Izbirate lahko med smrekovim in macesnovim lesom. Lesena vhodna vrata vam tako izdelamo iz kakovostnega lameliranega lesa smreke ali macesna. Izbira teh dveh vrst lesa seveda ni naključna. Odločili za uporabo avtohtonega in izjemno obstojnega lesa, ki ni le lep na pogled, temveč je tudi izjemno kompakten in s svojo strukturo izdelkom zagotavlja dolgoživost. Z lesom smreke ali macesna tako dosegamo optimalno stabilnost in konstrukcijsko trdnost našega stavbnega pohištva, torej vhodnih vrat in oken. Mnoge naše stranke prepriča tudi široka izbira lesenih vhodnih vrat, ki jim jo nudimo. Tako vam ponujamo več klasičnih oblik vrat, z izoliranimi polnili iz vezanega lesa ter toplotnoizolacijskimi stekli in več modernejših oblik vrat, z izolirano sredico in kovinskimi ojačitvami.

lesena vhodna vrata

moderna lesena vrataK širokemu izboru vrat sodi tudi široka izbira različnih varnostnih kompletov kljuk, ročajev, rozet in okrasnih modno oblikovanih dodatkov, narejenih iz nerjavečega jekla, ki lahko lepo dopolnjujejo podobo vaših vrat. Vsa naša lesena vhodna vrata so opremljena tudi z dvojnim tesnilom in večtočkovnim zaklepanjem, s čimer je poskrbljeno za izolacijo in varnost. Prav tako naša vrata odlikujejo posebna nasadila, ki omogočajo tridimenzionalno nastavitev vhodnih vrat. Ko se odločite za vse ostalo, si lahko pri nas izberete tudi, kakšna toplotnoizolacijska stekla bodo krasila vaša nova vrata. Tako lahko izbirate med ornamenti, peskanimi vzorci, fuzijo ali vitražem. Odločitev, kakšna vhodna vrata izbrati, je torej v celoti prepuščena vašemu okusu in željam.

Tukaj si lahko pogledate modele lesenih vhodnih vrat.

Nudimo vam tudi izdelavo stilskih lesenih vhodnih vrat povsem po vaši meri, s čimer bodo vrata unikatna in zares samo vaša.

Lesena vhodna vrata Šemrl – z večletno garancijo

Da boste svoj dom vselej zapuščali zares brezskrbni, vam nudimo tudi večletno garancijo, s katero pričamo o svoji kvaliteti in naši prepričanosti v svoje izdelke. Lesena vhodna vrata Šemrl je torej gotovo vredno izbrati iz vseh zgoraj naštetih razlogov, najpomembnejši razlog pa je gotovo ta, da so zgolj naša vrata tista, s katerimi boste zares povezani z naravo!