Menjava oken: kakovosten izbor za 3 generacije

Pri nakupu oken si gospodinjstvo preračuna, koliko denarja zmore vložiti v investicijo. Na drugi strani seveda pa vsakdo povpraša o pa ocenjenem čas, ki ga taka pridobitev prenese. Odgovor pri nakupu oken pri nas se glasi jasno in glasno. Naša energetsko varčna okna zdržijo 3 generacije! Osredotočeni smo na kakovost in s tradicijo več kot 120 let nam to tudi uspeva zagotavljati. Trudimo se, da smo strokovno tudi priznani in smo prejemniki certifikatov in oznak, ki to potrjujejo.

Certifikati, ki potrjujejo kakovost, da naša okna zdržijo za 3 generacije

 

šemrl certifikati za okna 3 generacije

 

Mizarstvo Šemrl je prejemnik modrega znaka SQ, ki ga pridobi podjetje, za blago in storitev, ki ustreza predpisanim nacionalnim standardom, se ponaša s tradicijo in je v skladu z evropskimi smernicami in zahtevami. Smo tudi prejemniki zlatega znaka SQ, saj izpolnjujemo vse predpisane pogoje za modri znak in ima mednarodni certifikat o preizkusu kakovosti in poslovne odličnosti. Certifikati o ustreznosti vgradnje v pasivne objekte zagotavlja, da lahko strokovno delujemo tudi na tem področju.

Energetsko varčna gradnja je gradnja današnjih dni in prihodnosti. V podjetju Okna Šemrl vam nudimo stavbno pohištvo, ki je po evropskih smernicah korak pred konkurenco pri novih sistemih, konstrukciji, zaščiti in, kar je danes najpomembnejše, pri energijski učinkovitosti.

Vgrajeni materiali so atestirani, izdelani z moderno tehnologijo, s kakovostno obdelavo pa zagotavljajo vrhunski izdelek. Najnovejša tehnologija nam omogoča, da s klasičnimi vogalnimi vezmi, ki zagotavljajo oknom optimalno stabilnost. Vsak element posebej impregniramo in utrdimo, nato sledi še trisistemska zaščita s končnim lakiranjem. Les je konstrukcijsko in globinsko zaščiten, saj se s temi postopki prepreči vdor zunanje vlage in možnost propadanja.

Kratica oznake CE izhaja iz francoske besedne zveze “Conformité Européene”, kar v prevodu pomeni evropska skladnost. S to oznako, ki jo najdemo na izdelku, proizvajalec izjavlja, da ta proizvod izpolnjuje bistvene zahteve. Zahteve za varnost, zdravje in varovanje okolja določa evropska regulativa oz. večina tako imenovanih direktiv za izdelke. Za vladne organe je oznaka CE na izdelku dokaz, da se ta proizvod pojavlja na trgu legalno in mu omogoča prost pretok blaga znotraj enotnega trga Evropske Unije.

 

Oglejte si še več o naših certifikatih in priznanjih.

Komentarji za to objavo so zaprti.