Po čem lahko določite, katera lesena okna bodo kakovostna?

Pri nakupu oken si gospodinjstvo preračuna, koliko denarja zmore vložiti v investicijo. Seveda pa ta ni majhna in je pomembno, da bo odločitev prava in lesena okna kakovostna.

Kot prvo, energetska učinkovitost lesenih oken

V Mizarstvu Šemrl se zavedamo, da je les dar narave, ki je prijazen okolju, v vašem domu pa ustvarja toplino in domačnost. Zato sledimo najnovejšim trendom in iščemo nove rešitve, kako izdelati kakovostno stavbno pohištvo z dolgo življenjsko dobo in minimalnim vzdrževanjem. Poseben poudarek dajemo energetski učinkovitosti stavbnega pohištva, saj se zavedamo, da je energetsko varčna gradnja zahteva današnjih dni in prihodnosti.

Lesena okna – predvidena življenjska doba

Na drugi strani seveda pa vsakdo povpraša, kolikšna naj bi bila pričakovana življenjska doba novih lesenih oken. Odgovor pri nakupu oken pri nas se glasi jasno in glasno. Naša energetsko varčna okna zdržijo 3 generacije! Osredotočeni smo na kakovost in s tradicijo več kot 120 let nam to tudi uspeva zagotavljati. Smo strokovno tudi priznani in prejemniki certifikatov in oznak, ki to potrjujejo.

Materiali in tehnologija izdelave lesenih oken

Proizvodni program Mizarstva Šemrl obsega več razločnih oken iz lesa smreke ali macesna. Pri posebnih postopkih je les konstrukcijsko in globinsko zaščiten pred vdorom zunanje vlage in možnostjo propadanja.

Brez kakovostne montaže vse skupaj nima smisla

Kakovosten spoj med oknom in zidom lahko zagotovimo samo s strokovno montažo po smernicah RAL. Samo s tem lahko dosežemo pričakovano toplotno in zvočno izolacijo, zaščito pred zunanjimi vplivi (dež, veter) in zagotovimo dolgotrajno brezhibno delovanje stavbnega pohištva. A ne gre kar tako, montaža se razlikuje glede na situacijo na objektu, torej ločimo tudi, ali gre za novogradnjo ali obnovo oken.

Na nas se lahko zanesete, konktaktirajte nas za nasvet in ponudbo.

Komentarji za to objavo so zaprti.