Okna Šemrl stavbno pohištvo

Se sprašujete – kdo je najboljši ponudnik za lesena okna?

Odločili ste se za lesena okna, za menjavo ali pa vgradnjo v novogradnjo. Sedaj pa ste pred dilemo, katerega ponudnika izbrati in na kaj biti pozorni?

Ponavadi je vodilo za izbor kakovost

V kolikor zasledujete to miselnost, vam mora izbrani ponudnik pred odločitvijo izkazati, zakaj je vreden zaupanja. Izrazit znak kakovosti so priporočila ter seveda tudi certifikati.

Moder znak SQ

MIZARSTVO ŠEMRL je prejemnik modrega znaka SQ, ki ga pridobi podjetje, za blago in storitev, ki ustreza predpisanim nacionalnim standardom, se ponaša s tradicijo in je v skladu z evropskimi smernicami in zahtevami.

Zlat znak SQ

MIZARSTVO ŠEMRL je prejemnik zlatega znaka SQ, ki ga pridobi podjetje, ki izpolnjuje vse predpisane pogoje za modri znak in ima mednarodni certifikat o preizkusu kakovosti in poslovne odličnosti.

Primerjava cen lesenih oken glede na predračun

Na splošno bodo okna višje kakovosti stala več kot okna nižjega cenovnega razreda. Je nekako tako kot nakup Ferrarija proti Renault Cliu. Ne morete pričakovati, da boste kupili luksuzen, zmogljiv športni avtomobil po isti ceni kot vsakdanje vozilo.

Prava okna iz lesa so lepa, vendar ni skrivnost, da so bistveno dražja od oken iz umetnih materialov. Pri izbiri lesa nad umetnim materialom lahko pričakujete od 30% do 50% višjo ceno na leseno okno. Toda zakaj so okna iz lesa toliko dražja?

Uporabljajo omejene naravne vire, ki jih je treba nabirati in prevažati. Manj podjetij ponuja okna iz pravega lesa zaradi stroškov in vzdrževalnih zahtev. Pri nas se trudimo in imamo standard, da uporabljamo le najboljši les.

Nizkocenovna, nekakovostna lesena okna niso dobra, niti dolgoročna naložba. Energijsko učinkovita, vzdržljiva lesena okna z nizkim vzdrževanjem vam bodo prihranila energijo, povečala raven udobja in zmanjšala zunanji hrup v vašem domu. Na voljo smo vam za pogovor, nasvet in tudi ponudbo, kontaktirajte nas!

Komentarji za to objavo so zaprti.