Velika lesena okna naredijo prostor večji in svetlejši

Zakaj izbrati lesena okna Šemrl?

Za lesena okna se kupci odločajo zaradi specifičnih lastnosti samega lesa. Proizvodni program Mizarstva Šemrl obsega več različnih izvedb in oblik oken iz lesa smreke ali macesna. Poseben poudarek dajemo energetski učinkovitosti stavbnega pohištva, saj se zavedamo, da je energetsko varčna gradnja, gradnja današnjih dni in prihodnosti.

Najnovejša tehnologija nam omogoča, da s klasičnimi vogalnimi vezmi, ki zagotavljajo oknom optimalno stabilnost, vsak element posebej impregniramo in utrdimo, nato sledi še trisistemska zaščita s končnim lakiranjem. Les je konstrukcijsko in globinsko zaščiten, saj se s temi postopki prepreči vdor zunanje vlage in možnost propada.

 

učinkovitost in lesena okna

 

Danes so kupci postavljeni pred veliko odločitvijo med različnimi materiali – les, PVC, aluminij ali njihove kombinacije. Odločitev o materialu novega okna je običajno prva izbira, nato sledi izbira proizvajalca. Če niste zadovoljni z obstoječimi lesenimi okni starimi 30 in več let, ter se nagibate za menjavo z novimi PVC ali alu okni ne pozabite na izreden tehnološki napredek lesenih oken. Primerjajte vaše obstoječe okno in novo sodobno leseno okno Mizarstva Šemrl. Razlika je več kot očitna. Vsi vgrajeni materjali so a-testirani, kvalitetni in skladni z evropsko zakonodajo.

 

tradicija lesena okna
Iz svoje stoletne tradicije in izkušenj vam nudimo lesena okna in stavbno pohištvo vrhunske kakovosti, sodobne izvedbe, izdelano po naročilu.

 

Zagotavljamo vam:

  • doživljenjsko stabilnost izdelka,
  • režno prezračevanje in možnost dodatne protivlomne zaščite,
  • v troslojno izolacijsko steklo je standardno vgrajen termodistančnik,
  • vsi leseni okenski sistemi imajo standardno vgrajen okenski in krilni odkapnik ter prekrivno steklitveno letev,
  • širok izbor stavbnega pohištva s poudarkom na energetsko varčnih sistemih,
  • široka paleta standardnih barv oken, senčil in dodatkov,
  • vrhunski servis (izmere, svetovanje, končna vgradnja) opravlja naš kader z dolgoletnimi izkušnjami,
  • dolga garancijska doba in servisiranje tudi po preteku garancije,
  • izdelki so izdelani z ljubeznijo do naravnih materialov v človeku prijaznem delovnem procesu in nimajo negativnih vplivov na okolje.

Kontaktirajte nas za nasvet in ponudbo >>

Komentarji za to objavo so zaprti.