praznična dekoracija lesena okna

Zimska praznična dekoracija za lesena okna

Zima je čudovit letni čas za dekoracijo lesenih oken. V hladnem delu zime sneg elegantno uokvirja okno in zagotavlja popoln kontrast z zelenjem in drugim sezonskim prazničnim dekorjem.

V toplejših podnebjih ali dnevih brez snega lahko pa pravzaprav ravno okenski okraski poskrbijo za prijetno vzdušje in pomagajo ustvariti praznično razpoloženje. Tukaj je nekaj naših najljubših idej za dekoracijo oken.

Lesena okna lahko okrasite, da pričarajo zimo tudi brez snega

Če tam, kjer živite, nimate snega, ga naredite! Papirnate snežinke so zabavna dejavnost za otroke. Ko ustvarite svoje papirnate snežinke, jih obesite na okenski okvir z vrvico ali laks žičko, da ustvarite navidezno zimsko čudežno deželo.

praznična dekoracija lesena okna

Lesena okna in venčki so prav posebna kombinacija

Venčki niso samo za vrata! Ne glede na to, ali gre za tradicionalni zimzeleni venček ali bolj barvito različico, so venčki preprost način za okrasitev oken v zaprtih prostorih ali zunaj.

Če že ne cel venček, lahko tudi drevesne veje v vazi dodajo lep vizualni presek okenskemu prostoru in zagotovijo hkrati eleganten prostor za obešanje dodatnih okraskov. Možnosti so neskončne, pustite domišljiji prosto pot!

Lesena okna lahko okrasite tudi z zunanje strani

Ne pozabite na zunanjost svojih lesenih oken. Prazna okenska korita so odličen način, da pokažete osebnost svojega domovanja, medtem ko krasite zunanjost svojega doma. Svojo okensko škatlo napolnite z vremensko odpornimi starinskimi igračami za tradicionalen občutek, napeljite še nekaj zelenja po robovih za klasično zimsko privlačnost ali vključite še dodatne okraske za popestritev barv.

Uživajte v krašenju doma, z obogatitvijo oken iz notranje in zunanje strani pa poskrbite za privlačne poglede iz obeh strani. Lepe praznike!

Navdih.

Komentarji za to objavo so zaprti.